Column 20 januari 2021


Redactie AD
Titel: Margriet´

´Het weekblad “Margriet”, laat het er niet bij zitten en volgt trendy maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Ook de nieuwe manier waarop mannen en vrouwen nog eens voor een tweede keer een relatie aangaan krijgt deze week het volle licht Alle aspecten van een nieuw verbond tussen twee mensen zo rond de vijftig jaar die besluiten na enig nadenken het samen te proberen….en de inleidende vrijpartij heeft jullie in de juiste stemming gebracht…alles lukt volgens plan om samen het Grote Bed te beklimmen zoals de keus van het juiste ondergoed, ( niet een te prachtige bh met kanten roesjes, die striemen op je vel veroorzaakt) of het sprenkelen van te veel doordringende parfum, (dat je bed in een kapperswinkel verandert.)

OK …aan alles is gedacht…je bent in de stemming…de schemerlamp verspreidt gedempt romantisch licht en een oud cd.tje laat good old Frankyboy Sinatra een aanmoedigende lovesong zingen : ”you made me feel so Young” En de goed voorbereide vrijpartij lukt buitengewoon Alles werkt mee.

Alleen… bij het gezellig harmonisch samen uitblazen dringt zich bij mij een geweldige wind aan. Ik had mijn lovers lievelingskostje voor hem klaargemaakt,captains dinner, met gebakken uien, rauwe uien, bruine bonen, gebakken spek en piccalilly …!En nu zochten mijn darmen revanche!

Ik spande mijn billen stevig tegen,elkaar dacht aan de geweldige winden die mijn kinderen moeiteloos lieten waaien …ik nam een besluit: en liet mijn wind plotseling angstloos los….. Als je van mij houdt, dan moet je ook van mijn winden houden!

Dat gedurfde besluit van mij werd beloond. Mijn nieuwe vriend barstte in bulderend lachen uit! ´Wat een prachtig exemplaar, zo hoor je niet alle dagen!”
Bij ons waaien ze sinds die eerste keer al veertien jaar. Ze houden onze relatie luchtig en muzikaal. Zoals mijn Zeeuwse grootmoeder zei: “Beter in de vrije lucht dan in het nauwe buukske!”